Vervangende onderdelen maken we na met de 3D-printer. Exacte kopieën.

Soms gaat er wel eens wat mis. Onderdelen verbranden, of raken beschadigd door een passerende auto, een paaltje, of wat dan ook. Voor klassiekers wordt het steeds moeilijker vervangende onderdelen te vinden. Vooral onderdelen die er als nieuw uitzien zijn lastig verkrijgbaar. 3D-classics maakt exacte kopieën.

3D Classics herontwerpt de onderdelen. Ingewikkelde delen kunnen worden gescand en verbeterd. Daarna printen wij in de gewenste materialen en kleuren.

Voorbeelden

Op de foto ziet u links een Truma-rooster. Door een te hoge temperatuur van de kachel is het rooster deels verbrand. Rechts ziet u de kopie die 3D-classics heeft gemaakt voor een tevreden klant.

Hieronder ziet u een kap van een Omnistor luifel (Omnistor 5002). Een kleine botsing met een overhangende tak beschadigde de plastic kap. Naast het beschadigde origineel, ziet u een kopie die 3D Classic maakte voor een tevreden klant.

Ook de hoeken van een bumper zijn kwetsbaar. De eigenaar van een Weinsberg Meteor uit 1992 vroeg 3D Classics de hoek die hij nog had na te maken. Voor de andere hoek wilde hij een spiegelbeeld van het origineel. Hieronder ziet u het resultaat.

Weinsberg Meteor Bumper hoek rechts achter
Weinsberg Meteor bumper hoek links achter
Weinsberg Meteor Bumper hoek rechts achter

Let op: verzending duurt meestal 2 weken. Sluiten