3D Classics maakt gebouwen na in miniatuur. De gebouwen kunnen op verzoek worden voorzien van reclame of een andere variatie. Als u ook een eigen idee (wens) heeft, neem dan contact met ons op. Hieronder ziet u enkele voorbeelden van wat we eerder hebben gemaakt:

 

Urbanuskerk (Bovenkerk, gemeente Amstelveen)

In 2018 woedde een grote brand in de Urbanuskerk. In 2021 hebben wij van de kerk een natuurgetrouw schaalmodel gemaakt. Het model werd vanaf Kerst 2021 verkocht om geld in te zamelen voor de restauratie. Van de kerk zijn 75 witte exemplaren met een schaal 1:300 gemaakt. Deze zijn uitverkocht en worden niet bijgemaakt. Daarnaast zijn er nog enkele op schaal 1:200 gemaakt. Voor een liefhebber van miniatuurtreinen is er zelfs een gemaakt in schaal 1:87 (HO), in 2 kleuren en met meer details. Enkele variaties zijn in onze webshop te koop.

Boerderij “De Zevensprong” (Nieuwkoop)

Voor het afscheid van de voorzitter van de stichting werd een passend cadeau gezocht. De stichting beschikte over enkele bouwtekeningen en maakte veel foto’s. Op basis daarvan heeft 3D Classics het hele complex (7 gebouwen) nagemaakt in miniatuur. De gebouwen zijn in de webshop als complete set of los te verkrijgen.

Korenmolen “De Leeuw” (Aalsmeer)

Voor het afscheid van een bestuurder van de stichting die Korenmolen “De Leeuw” in Aalsmeer  beheert, maakte 3D Classics de molen na in miniatuur. De bouwtekeningen die beschikbaar waren, waren zo oud dat er alleen uit afgeleid kon worden hoe groot de oppervlakte was. De rest is van uitsluitend foto’s nagemaakt.

Woonhuis

Gewoon omdat het kan. Een twee-onder-een-kap zoals er wel meer zijn, met waterverf bijgekleurd.

Reclame objecten

Als promotie-object is het altijd grappig om een kleine miniatuur van een belangrijk gebouw te maken, waarin je het logo van jouw organisatie plaatst. Midden in Noordwijkerhout staat deze witte kerk. Het CDA drukt zo uit midden in de samenleving te staan.

Let op: verzending duurt circa 1 week. Sluiten